Pályázatok

2018/19.

Iskolánk 2018. januárjában "Hazánkban letelepedett külföldi tanulók nyelvi és kulturális integrációjának elősegítése" címmel mobilitási (KA1) pályázatot nyújtott be az Erasmus+ pályázati programot kezelő Tempus Közalapítványhoz. A pályázat pozitív elbírálásban részesült.

2019/20.

2019-ben is sikeresen pályáztunk a Tempus Közalapítványhoz. Projektünk címe "Határainkon túl" volt, utalva arra is, hogy igyekeztünk minden résztvevő esetében egyénenként megkeresni azt a területet amelyen a leginkább fejlesztésre szorul, és az így felmerült szükségletekhez találtuk meg a leginkább megfelelő képzést.

2020/21.

Idei pályázatunk címe: Különböző kultúrák sajátosságainak megismerése az Európai Unióban. Nagy örömünkre ismét nyertünk, így már tizenegyen vehetünk részt a mobilitásokon, amennyiben az éppen aktuális vírushelyzet ezt megengedi. Idei koncepciónk az volt, hogy minél több országba ellátogatva minél többféle kultúrával ismerkedhessünk meg Európában.


2021/22.

Ez évi projektünk a Covid-helyzet miatt "csökkentett üzemmódban", két résztvevővel 2021 őszi szünetében zajló mobilitásokkal ment végbe. Címe és célja is a világválságra utal: Szociális készségek fejlesztése, megerősítése a mindennapok során és
digitális oktatás esetén.

2022/23.

2022-ben akkreditált Erasmus intézménnyé váltunk. 2022 és 2023 nyarán nyolc továbbképzésen és nyelvi képzésen vettek részt kollégáink. Újdonság, hogy első alkalommal  job shadowing-on  és diákmobilitáson is kipróbálhattuk magunkat. Intézménylátogatáson négy tanárunk vett részt egy finn iskolában, diákutazáson 10 hetedikesünk volt két kísérőtanárral Dublinban.

Krúdy Általános Iskola, 1037 Budapest, Gyógyszergyár utca 22-24., 06/1-250-2724
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el